U našoj priči sudjeluju:

Za auto dijelove:
tecnoauto www.tecnoauto.hr
autoteka Kontakt
jasminmaziva www.jasmin-maziva.hr
Popravci i šminkanje Yugića
alfaauto www.alfa-auto.hr
Vize
dimigra www.dimigra.com
Camping oprema
iglusport www.iglusport.hr
Gume
 potok www.vulkanizer-potok.hr
mrak Kontakt
Gorivo
tia www.tia-partner.hr
sdr www.fb.com/RijekaFiume/
Ojačanje karoserije
filcic www.autokaroserija-filcic.com
Izrada web stranice i marketing
innovation-ads-web-stranice-rijeka www.iac.hr
Ostali sponzori
liber Kontakt
www.ribic.biz
Savjeti i usmjeravanje na prave adrese
Gospodin Darko Rafaj kojemu dugujemo puno toga što danas imamo!
Ekološko osvješteni partner u spašavanju ptica
maraska www.maraska.hr

Medijski pokrivaju:

Postanite dio naše avanture!

Koliko god naša životna avantura bila lijepa i uzbudljiva, za ostvarenje naših snova još uvijek trebamo veću količinu novca. Nešto smo uspjeli prikupiti sami, no još uvijek nam dosta nedostaje.

U potrazi smo za sponzorima koji su našu životnu pustolovinu voljni podržati bilo novčanom potporom, bilo u opremi ili tehnici koja nam treba na dugom putu. 

U čemu je Vaš interes? Naglasit ćemo samo da ćemo proći pola zemaljske kugle u atraktivno oslikanom automobilu, pritom snimajući putopis i vodeći kampanju na društvenim mrežama i komercijalnim medijima. Nama, kakvima jesmo, najveći cilj se sastoji u obilaženju što većeg broja mjesta, upoznavanja što više ljudi i ostavljanja traga na njih i nas. Zbog toga nećemo voziti istu rutu prilikom povratka koju smo smo vozili prema cilju utrke. Želimo da se za našu avanturu čuje, tako da možete očekivati pojavljivanje naših lica u brojnim medijima i aktivnostima.

Zašto? Kako želimo da naša priča ima najveći mogući odjek, mi smo sklopili ugovor s nekim medijskim mrežama, a dobili smo zeleno svjetlo i od TV kuća (HRT, RTL, Nova TV). Na našem putu ćemo pisati putopis i redovito izvještavati o našem napretku. Jedan od važnih ciljeva je obavještavati naše čitatelje o dalekim zemljama i zabačenim kutcima svijeta na inovativan, zanimljiv i zabavan način. Po povratku nam je plan napraviti dokumentarni film koji sumira naše dogodovštine. Namjera nam je “oboružati” se GoPro i Dash kamerama kako bi napravili što kvalitetnije snimke. U svim našim objavama, putopisu, reportažama iskoristiti ćemo priliku zahvaliti našim sponzorima kad god je to moguće, a na našem facebook fun page-u i internet stranici naše grupe će biti sadržaj svih naših pokrovitelja i oblik Vašeg pokroviteljstva, ako Vi tako želite.

Kroz daljnju komunikaciju pružamo priliku Vama i nadamo se da ćete ju Vi pružiti nama da ova priča postane naša zajednička. Voljni smo razgovarati o bilo kojem obliku sponzorstva prihvatljivom za oboje. Javite nam se putem kontakt forme na dnu ove stranice.

Što nam treba?

  • Dijelovi za auto (Filter ulja, zraka i goriva)
  • Rezervne gume i zračnice (dimenzije)
  • GoPro i dash kamere, eksterna memorija, GPS
  • Metalni nosači za krov
  • Osiguranje, lijekovi, cjepiva

Ovo su samo neke od stvari koje su nam potrebne, pogledajte cijeli popis u nastavku. 

Popis potrebnih stvari

Pošaljite nam poruku